Påske Camp CPH Skatepark 5 dage!
Påske Camp i Copenhagen Skatepark!
Så er tilmeldingen til vores Påske Camp i Copenhagen Skatepark åben!
Ovenpå vores mange fantastiske camps, glæder vi os meget til endnu en skøn vinter camp sammen med jer.
Vi gør det her fordi vi elsker at skate og fordi vi ved, hvor meget skateboarding har givet os! Og det vil vi gerne give videre til jer!
Vores camps er fra 7 år og opefter og det er absolut både for piger og drenge. Det betyder ikke noget at du ikke har stået på et skateboard før - det kommer du til at lære. Og det gør heller ikke noget at du er øvet, for så kommer du til at skate sammen med nogen på dit niveau.
At have det sjovt, få nye venner og skate en masse - det er hvad vores camps går ud på :)
Vi glæder os til at skate med jer!
Chris, Jesus &ampLouis
Her kommer lidt praktisk info:
Sted: Copenhagen Skatepark, Enghavevej 80, 2450 KBH
Mandag d. 15 til fredag d. 19 april Kl. 10-15 hver dag.Mulighed for lån af skateboard og sikkerhedsudstyr.Kun kr. 1000 for de 5 dage, som dog forudsætter et medlemsskab af Big Heart Skateboarding foreningen (kr. 300 for hele året).Om fredagen afholder vi afslutnings Jam hvor familie og venner er velkomne - vi starter kl. 13 og slutter kl. 14:30 med goodiebags og diplomer.Mulighed for nedsat pris for familier med få ressourcer.10 % hos Sidewalk Skateshop &ampLAB Skateshop ved køb af gear efter campen (vis dit medlemskort i KlubModul Appen)Praktik:

Husk vanddunk, flade sko, madpakke og dit gode humør :)

Trin 2. Årsmedlemsskab, som du automatisk kommer videre til når du klikker “Opret profil”. Her betaler du for årsmedlemsskab, som er kr. 300 for 2019.Trin 3. Tilmelding til camp er nu mulig ved at vælge den camp som du ønsker.

Vigtigt: Det er frihed, fællesskab og sjov, som der er det vigtigste. Vi går ikke op i om I bliver gode til at skate - vi går op i om I stor-smiler når I går hjem og ikke kan vente med at komme igen!

19.04.2019
15.04.2019 kl. 10.00 - 19.04.2019 kl. 15.00
Copenhagen Skatepark
Har du selv hjelm?*:
Har du selv knæ & albuebeskyttere?*: