Prøveundervisning hos Stranges Skateboardskole i C
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Prøveundervisning hos Stranges Skateboardskole i CPH Skatepark

Dette er eventet hvor vi skriver os op til første prøveundervisning hos Stranges Skateboardskole. Prøveholdet er aktivt hver mandag kl. 16-18. Når I foretager jeres booking er det vigtigt at I skriver hvilken mandag med dato som I ønsker at have prøveundervisning på.

Prøveundervisninger.
Det foregår sådan at vi kan tilbyde op til 2 gratis prøvetimer. Det fungerer typisk sådan at 1. prøveundervisning er på dette “prøveundervisningshold” hvor ideen er at trænere kan hjælpe med at pege i retning af et passende hold i niveau og alder. 2. prøveundervisning vil så være på det foreslåede hold hvor det kan “testes af”. Dette kræver medlemskab af Big Heart Skateboarding foreningen, var undervisningen ikke det man regnede med er man selvfølgelig velkommen til at få sit medlemskab refunderet.
Tidshorisont.
Prøveundervisninger skal registreres senest 7 dage inden datoen for undervisningen og kræver en bekræftelse fra os. Det er for at vi er sikret at kunne nå at få trænere nok på holdet i tide. Møder man op uden tilmeldelse og eller bekræftelse på prøveundervisninger vil det ikke være muligt at deltage i undervisningen.
Tilmelding af prøveundevisninger & hold undervisning.
Har man haft sin første prøvetime på dette hold og ønsker en anden prøvetime på et andet hold skal den registreres til den fremtidige dato på holdet hvorefter den vil blive bekræftet. Ønsker man at fortsætte på et hold fast, skal man tilmeldes holdet før man møder op på undervisningsdagen.
Hjelm.
Hjelm er et krav til alle elever på vores hold under 18 år. Grundet COVID19 tiltag kan vi ikke låne hjelme ud da det betegnes som svedabsorberende udstyr, hvilket ikke er tilladt for at mindske smittefare.
Låneboard.
Såfremt I ønsker at vi medbringer et låneboard, kontakt os venligst ved at skrive til simon@bigheartskateboarding.com, hvorefter det kræver en bekræftelse på medbringning af låneboard før dette kan forventes på undervisningsdagen.
Fodtøj.
Hvad angår fodtøj anbefales en skatesko, eller anden sportssko (tennissko) med flad sål. Disse sko kan nemt blive beskadiget under skating, da griptapen på toppen af boardet typisk vil slide på materialet af skoen. Åbne sko såsom sandaler frarådes stærkt da griptapen nemt kan ridse huden på fødderne.

Vi glæder os til at tage imod jer og give jer en god start på skateboarding.

31.12.2025
01.01.2021 kl. 10.00 - 31.12.2025 kl. 10.00