Klubmodul henter siden
AFLYST CPH Skatepark Åben Session Tors d. 6/5 kl.
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
Åbne Sessions er fri skateboardtræning i 2 timers tidsrum, hvor man kan booke sig ind for at komme og give den gas på boardet med pt. max. 22 andre skatere i hallen samtidig. Der vil være en vært (+ 1-2 frivillige voksne - måske dig?) der holder styr på, at vi overholder corona restriktionerne. Det er en eksklusiv mulighed for at få adgang til hallen og skate løs alene eller med venner. For at tilmelde sig åbne sessions i CPH kræver det medlemskab af Big Heart Skateboarding foreningen. Vi kan kun tilbyde at I booker 2 timer pr. dag.

I øjeblikket er Åbne Sessions kun for medlemmer under 18 år grundet corona tiltag. Minimumsalderen er 6 år da forældre ikke kan være tilstede under sessionen. Alle over 12 år skal bære mundbind til og fra træningen (Må gerne tage mundbind af under træningen). Pt. må der ikke være tilskuere indendørs, så voksne skal have en reel frivillig funktion, for at være til stede i skatehallen. CPH Skatepark er ikke åben for offentligheden i øjeblikket, så det er kun jer, vores medlemmer der har adgang. 

Indgang til hallen foregår igennem bagindgangen, hvilket betyder at I gå rundt om skatehallen, hvor I vil blive lukket ind.

For at vi kan overholde Corona restriktionerne, kræver det tilmelding for at kunne deltage på de Åbne Sessions - Møder man op uden tilmelding vil det desværre ikke være muligt at få adgang til hallen. 

Har man aldrig stået på skateboard før er det her ikke et godt sted at starte for første gang da det ikke er reel undervisning, men en ekslusiv mulighed for at have adgang til hallen. Har du aldrig stået på skateboard før vil vi henvise til en prøvetime på et af vores prøveundervisningshold eller begynderhold. 

Vi glæder os til at se jer til en fed session i Copenhagen Skatepark!

Tilmeldte
15 /15
Tilmeldingsfrist
06.05.2021
Tidspunkt
06.05.2021 kl. 18.00 - 06.05.2021 kl. 20.00
Sted
Copenhagen Skatepark
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'