Efterårscamp i X-Hall Skatepark!
Så er tilmeldingen åben til vores Camp fra d. 10 - 14 Februar i Copenhagen Skatepark!

Ovenpå vores mange fantastiske camps, glæder vi os meget til endnu en skøn camp sammen med jer.

Vi gør det her fordi vi elsker at skate og fordi vi ved, hvor meget skateboarding har givet os! Og det vil vi gerne give videre til jer!
Vores camps er fra 7 år og opefter og det er absolut både for piger og drenge. Det betyder ikke noget at du ikke har stået på et skateboard før - det kommer du til at lære. Og det gør heller ikke noget at du er øvet, for så kommer du til at skate sammen med nogen på dit niveau.

Vigtigt: Det er frihed, fællesskab og sjov, som der er det vigtigste. Vi går ikke op i om I bliver gode til at skate - vi går op i om I stor-smiler når I går hjem og ikke kan vente med at komme igen!

Basen er i Copenhagen Skatepark Enghave vej 80 - nogle af dagene tager vi ud af huset hvis vejret er til det, f.eks Enghave Plads.

Om fredagen afholder vi afslutnings Jam hvor familie og venner er velkomne - vi starter kl. 13 og slutter kl. 14:30 med goodiebags og diplomer.

Mulighed for lån af skateboard og sikkerhedsudstyr.
Mulighed for 10% hos Sidewalk Skateshop og LAB Skateshop ved køb af gear efter campen (vis dit medlemskort i KlubModul Appen)
Husk vanddunk, flade sko, madpakke og dit gode humør :)

Vi glæder os til at skate med jer!

Skriv til carlos@bigheartskateboarding.com eller Chris@bigheartskateboarding.com hvis I har nogle spørgsmål!

Kh,
Carlos, Chris &Crew
18.10.2019
14.10.2019 kl. 10.00 - 18.10.2019 kl. 15.00