Book Privatundervisning
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Kære privatundervisnings-elev

Her kan du booke privatundervisning - enten 1 time til kr. 450, 4 til kr. 400 pr. time eller 8 timer til kr. 350 pr. time. Der kan være op til 2 deltagere med på hver privatundervisning. Begge skal dog være medlem af foreningen.

Er du ny til foreningen, skal du først oprette en profil, betale for medlemsskab af foreningen og når du har gjort det, kan du booke privatundervisningen her.

Prisen inkluderer lån af sikkerhedsudstyr og skateboard, samt en gratis prøveundervisning på et af vores hold, hvis du skulle blive bidt

VIGTIGT - skriv i kommentarfeltet hvilken dag, tidspunkt og evt. træner, du kunne tænke dig, så kontakter vi dig indenfor 72 timer.

Vi glæder os til at tage imod dig og give dig en rigtig god oplevelse.

Stranges Skateboardskole &ampBig Heart Skateboarding - Foreningen

ANSVARSFRASKIVELSEDet kan være farligt at skateboarde og eleven skal derfor ved deltagelse i undervisningen, og i enhver anden forbindelse relateret til undervisningen f.eks transport m.m, være dækket ind under elevens egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som dækker hvis uheldet er ude. Eleven bærer selv det fulde ansvar ved sin deltagelse i undervisningen og fraskriver sig derfor ethvert erstatningskrav og dermed erstatningsansvar som eleven, forældre eller værge måtte ønske at pålægge foreningen, arrangøren, instruktøren, de anvendte skateparks eller producenten af udstyret eleven evt. har lånt. Fraskrivelsen gælder for alle forhold der har direkte eller indirekte forbindelse til undervisningen. Ved at du melder dig barn ind i Big Heart Skateboarding - Foreningen, under aktiviteten Stranges Skateboardskole, bekræfter du som forældre eller værge, at du har læst og forstået ovenstående betingelser og vilkår.

31.12.2020
19.12.2019 kl. 10.00 - 31.12.2020 kl. 10.00
Aftales nærmere med træneren
1 x 1 times privatundervisning á kr. 450