Vinter Camp 2020 - Sidste plads er reserveret
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Så er tilmeldingen åben til vores Vinter Camp der løber af stablen fra d. 10 - 14 februar 2020 i Copenhagen Skatepark!

Ovenpå vores mange fantastiske camps, glæder vi os meget til endnu en skøn camp sammen med jer.

Vi gør det her fordi vi elsker at skate og fordi vi ved, hvor meget skateboarding har givet os! Og det vil vi gerne give videre til jer!
Vores camps er fra 7 år og opefter og det er absolut både for piger og drenge. Det betyder ikke noget at du ikke har stået på et skateboard før - det kommer du til at lære. Og det gør heller ikke noget at du er øvet, for så kommer du til at skate sammen med nogen på dit niveau.

Vigtigt: Det er frihed, fællesskab og at have det sjovt med nye venner, som der er det vigtigste. Vi går ikke op i om I bliver gode til at skate - vi går op i om I stor-smiler når I går hjem og ikke kan vente med at komme igen!

Det foregår i Copenhagen Skatepark, Enghavevej 80. 2450 København.

Om fredagen afholder vi afslutnings Jam hvor familie og venner er velkomne - vi starter kl. 13 og slutter kl. 14:30 med goodiebags og diplomer.

Mulighed for lån af skateboard og sikkerhedsudstyr.
Mulighed for nedsat pris for familier med få ressourcer.
Mulighed for 10% hos Sidewalk Skateshop og LAB Skateshop ved køb af gear efter campen (vis dit medlemskort i KlubModul Appen)
Husk vanddunk, flade sko, madpakke og dit gode humør :)

Pris kr. 1.400 + medlemsskab af foreningen, for 5 dage på skateboard fra kl. 10-15 mandag til fredag. 2020 medlemsskabet af Big Heart Skateboarding er på kr. 300, som så er gældenden for hele 2020.

Som medlem får du 1 gratis privatundervisning for 2 elever, der normalt koster kr. 450, med i dit medlemsskab + muligheden for at købe et Big Heart Stranges Skateboard deck til kun kr. 200. Privatundervisningen kan bookes fra marts og skateboardet købes fra maj.

Medlemsskabet betyder også, at du kan komme med til en masse arrangementer, komme til gratis undervisninger, booke privatundervisning, komme til gratis pizzaskate den sidste fredag i hver måned i sommerperioden etc.

Trin 2. Årsmedlemsskab, som du automatisk kommer videre til når du klikker “Opret profil”. Her betaler du for årsmedlemsskab, kr. 150 for 2019.
Trin 3. Tilmelding til camp er nu mulig ved at vælge den camp som du ønsker.

Vi glæder os til at skate med jer!

Skriv til carlos@bigheartskateboarding.com eller ring på 60 69 42 72 hvis I har nogle spørgsmål!

Kh,
Carlos, Chris &ampCrew
14.02.2020
10.02.2020 kl. 10.00 - 14.02.2020 kl. 15.00