Klubmodul henter siden
Stranges Jule Jam 2018!
Opret en profil eller log ind

Stranges Jule Jam 2018!

Så er der ikke længe til vores Jule Jam i Copenhagen Skatepark! Det er d. 15 december fra kl. 10-14 og koster ikke noget, men HUSK en 20 kr. gave (eller en genbrugsgave hjemmefra), som vi kommer i den store Julesæk 

For dem, som er til det, så kom udklædt - der er præmier til de 3 bedste udklædninger, hvoraf den bedste udklædning bliver præmieret med et nyt board + griptape.
 
Vi laver lidt hygge lege på skateboard for alle niveauer og så skal vi skate om Juletræet. Mest af alt er vi der for at nyde hinandens nærvær i Julestemningen  
 
Vi laver "Julemandens Jule-Grip-Klip værksted, hvor man kan få nyt griptape på sit skateboard, som man selv designer - både ved at klippe og tegne på det (1 stk. gratis grip-tape pr. nisse). HUSK at tage det gamle griptape af dit board inden du kommer. Det gøres bedste ved at tage en hårtørrer, starte i nose elle tail og så blæse varm luft på mens du trækker det af. 
 
Vi sørger for julehyggen, julegodter, gløgg, kaffe mm. og har du lyst til at blive en del af "Juleudvalget", for at give en hånd med så skriv eller ring til Carlos  Alle er velkomne, der er både store og små opgaver (din unikke mulighed for at blive en Julenisse)
 
Jule kram fra alle os på Stranges & Big Heart
 
 
 Tilmeldte
34 /100
Tilmeldingsfrist
15.12.2018
Tidspunkt
15.12.2018 kl. 10.00 - 15.12.2018 kl. 14.00
Sted
Copenhagen Skatepark
Hvor mange kommer I?*:
Skal du lave Jule-Grip-Klip?*:
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'