Online Vinter Skate Camp (5 dage)
ONLINE VINTER SKATE CAMPONLINE VINTER SKATE CAMPONLINE VINTER SKATE CAMP

Så er tilmeldingen åben til Stranges 5-DAGES ONLINE VINTER SKATE CAMP - fra mandag d. 15/2 til fredag 19/2 kl. 10-13 hver dag!

VIGITGT! Husk at skrive i kommentarfeltet hvis der er ønske om, at blive opdelt sammen med venner der er tilmeldt samme camp I de forskellige “online klasserum”.

Campen er GRATIS, men forudsætter medlemskab af Big Heart Skateboarding foreningen, som er på kr. 300 for resten af 2021.

Med medlemskabet til Big Heart Skateboarding foreningen støtter I først og fremmest os som forening og skateboarding i Danmark. Vores bundlinje er at sprede kærligheden til skateboarding til så mange mennesker som muligt og jo flere medlemmer vi har, jo mere kan vi få adgang til igennem det kommunale som fx eksisterende skateparks eller faciliteter som kan bruges, støtte til vedligeholdelse samt bygning af nye skateparks og andre skate-relaterede projekter.

De ting som I får ud af at være medlemmer af Big Heart Skateboarding foreningen:
- Mulighed for tilmeldelse til vores faste aktiviteter som privat undervisning, holdtræning eller skate camps. Alt sammen skateboard undervisning i forskellige former.
- Gratis adgang til alle løbende events som fx fredagspizza skatesesh, “Jule skate afslutning” hvor vi skater rundt om træet i fællesskab, “Halloween Hygge & Skate”, skateboarding konkurrencer, skateboarding marathon.
- 1 stks. Gratis Stranges T-shirt af økologisk bomuld i 2021.
- Gratis adgang til Stranges Online undervisning (aktiviteter dagligt): LIVE streams, videoindhold som forklarer tips og teknikker til skateboard tricks og fri benyttelse af Stranges “SK8 Hotline”.
- 10% rabat i Sidewalk & LAB Skateshop (Husk at vise dit medlemskort i appen klubmodul til ekspedienten før køb).

Trin 2. Medlemskab, som du finder øverst under "Tilmelding”. Her betaler du for medlemskab af Big Heart Skateboarding for indeværende år.
Trin 3. Tilmelding til camp er nu mulig ved at vælge den camp, som du ønsker.
Skriv til simon@bigheartskateboarding.com eller ring på 42 72 31 69‬, hvis I har nogle spørgsmål!

Introduktion

Campen foregår over 5 dage, mandag d. 15/2 til og med fredag 19/2, 3 timer om dagen fra kl. 10-13 hver dag. Her vil eleverne koble sig ind i et zoom rum med en af vores trænere og ellers kunne stille spørgsmål, øve tricks og skate løs i fællesskab med trænere og elever i samme niveau som også er i samme zoom rum. Velkomstbrev til campen, sendes ud fredagen inden campen starter via e-mail.
Vi ser mulighed for stadig at kunne skabe værdi for ungerne med dette, da det vil give os mulighed for at dele teknikker til de tricks som ungerne netop øver for tiden, demonstrere tricket LIVE ved at vise dem og coache eleverne mens de prøver tricks som der bliver øvet på for tiden.
 På den måde kan øvelsen til ethvert trick deles op i 3 trin:
Teori: Teorien og teknikken omkring det trick man skal lave.
Demo: Vi viser det trick der skal laves.
Træning: Den del hvor de gør det og vi coacher og giver specifikke tips imens eleverne øver det.

Eksempel på program

10.00: Intro: 15 minutter
10:15: 1 times skate
11:15: 10 mins pause
11:25: 1 times skate
12:25: 10 mins pause
12.35: Fælles afslutning for idag

Vi vil gerne invitere jer til at prøve noget man kender i et nyt format. Det vil kræve den ekstra indsats at man selv prøver at finde et nærliggende spot med tag over i tilfælde af regnvejr. Eksempler på dette kunne være en garage, en tunnel, et p-hus eller andet overdækket areal. Er vejret tørt kan man selvfølgelig blot benytte et nærliggende udendørs spot.

Vores online vinter skate camp kommer til at indholde en masse skateboarding i form af tips og teknik til nye tricks, men også hyggeaktiviteter hvor vi taler om forskellig skateboard gear, historie, spots, skateparks i landet, kreativt værksted med gripart, tegne vores egne skateboard grafik, fingerboarding, skatelege som "GAME OF SKATE" og en masse andre sjove aktiviteter!

Vi havde selvfølgelig helst set at vinter campen kunne have foregået helt som det plejer med en masse unger, forældre og trænere skatende rundt i fællesskab i skateparken med massere sjov, frihed, fællesskab, kreative aktiviteter, hygge, musik og en dælens masse skateboarding. Vi gør vores bedste på at holde hjulene i gang på brædderne og håber at I kan se muligheder i vores lidt skøre, og anderledes alternativ til en fysisk skate vinter camp. Vi håber på at se en masse af jer til vores online camp, stor krammer herfra!
Mvh Simon, Carlos, Chris, Mathias & Crew, på vegne af Stranges Skateboardskole & Big Heart Skateboarding foreningen.

Længere nede i tilmeldingen kan du vælge det rigtige niveau:

Begynder = Du er helt ny eller har kun stået meget lidt på skateboard.
Let øvet = Du kan skubbe, lave lidt tricks, køre lidt på ramper og hop.
Øvet = Du ollier, flipper, per in, kan en del tricks og kører med god fart.

Billeder og video.
Vi tager situations videoer og billeder på vores camps og træning, iht retningslinjer udstukket af DIF.
12.02.2021
15.02.2021 kl. 10.00 - 19.02.2021 kl. 13.00
Online: ZOOM
Tricks du ønsker at lære: