U27 Sommer Camp Fælledparken Hold 1 Begynder
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
 FÆLLEDPARKEN SKATEPARK  FÆLLEDPARKEN SKATEPARK  FÆLLEDPARKEN SKATEPARK
Så er tilmeldingen åben til Stranges Sommer Camp i FÆLLEDPARKEN Skatepark - fra mandag d. 5/7  til fredag 9/7 kl. 10-15 hver dag!

Denne camp er U27 Sommer Camp Fælledparken Hold 1 for begyndere.

Bliver den fysiske camp aflyst pga. ændring i COVID-19 restriktioner, refunderes camp gebyret til fulde, medlemskabet refunderes ikke, men giver adgang til vores faste aktiviteter som holdundervisning, privatundervisning og camps, Big Heart & Stranges 2021 T-shirt, pop-up sessions, fredagspizza skate sessions og flere løbende events.
Med medlemskabet til Big Heart Skateboarding foreningen støtter I os som forening og skateboarding i Danmark. Vores bundlinje er at sprede kærligheden til skateboarding til så mange mennesker som muligt og jo flere medlemmer vi har, jo mere kan vi få adgang til igennem det kommunale som fx eksisterende skateparks eller faciliteter som kan bruges, støtte til vedligeholdelse samt bygning af nye skateparks og andre skate-relaterede projekter.

VIGTIGT! Pga. COVID19 restriktioner må vi ikke udlåne svedabsoberende udstyr, så har du ikke nogen hjelm, som er obligatorisk så skal du ud og købe en. Knæ og albuebeskyttere er ikke obligatorisk, men er en god idé hvis du er begynder/let øvet.

Længere nede i tilmeldingen kan du vælge det rigtige niveau:
Begynder = Du er helt ny eller har kun stået meget lidt på skateboard.
Let øvet = Du kan skubbe, lave lidt tricks, køre lidt på ramper og hop.
Øvet = Du ollier, flipper, per in, kan en del tricks og kører med god fart.

Undervisningen foregår i MiniTeams af 14 i alt med 12 elever og 1 seniortræner + 1 juniortræner.
Pris kr. 1400. Forudsætter medlemsskab af Big Heart Skateboarding foreningen, for resten af 2021 på kr. 300.
Velkomstbrev til campen, sendes ud fredagen inden campen starter via e-mail.

Om fredagen til campen afholder vi afslutningshygge-jam, men pga. COVID19 restriktioner, så er det kun for eleverne og desværre ikke for forældre/søskende som normalt - Det er vi kede af. I kan hente kl. 15, når vi har hygget og alle har fået præmier og diplomer.

• Mulighed for lån af skateboard - MEN desværre ikke mulighed for lån af sikkerhedsudstyr og hjelm pga. COVID19 restriktioner.
• Mulighed for nedsat pris for familier med få ressourcer. Betal det fulde beløb og skriv i kommentarfeltet, hvor meget du ønsker i rabat.
• Mulighed for 10 % hos Sidewalk Skateshop og LAB Skateshop ved køb af gear før eller efter campen (vis dit medlemskort i KlubModul-appen)
• Husk håndsprit, vanddunk, flade sko, madpakke og dit gode humør

Trin 2. Medlemskab, som du finder øverst under "Tilmelding”. Her betaler du for medlemskab af Big Heart Skateboarding for indeværende år.
Trin 3. Tilmelding til camp er nu mulig ved at vælge den camp, som du ønsker.

Skriv til simon@bigheartskateboarding.com eller ring på 42 72 31 69‬, hvis I har nogle spørgsmål!

Introduktion
Oven på vores mange fantastiske camps glæder vi os meget til endnu en skøn camp sammen med jer.

Vi gør det her, fordi vi elsker at skate, og fordi vi ved, hvor meget skateboarding har givet os, og det vil vi gerne give videre til jer!
Vores camps er fra 7-16 årige piger og drenge. Det betyder ikke noget, at du ikke har stået på et skateboard før - det kommer du til at lære. Og det gør heller ikke noget, at du er øvet, for så kommer du til at skate sammen med nogen på dit eget niveau.

Vigtigt: Det er frihed, fællesskab og sjov, som er det vigtigste. Vi går ikke op i, om hvor gode I bliver til at skate - vi går op i, om I storsmiler, når I går hjem og ikke kan vente med at komme igen!

Vi glæder os til at skate med jer

Kh,
Carlos, Chris, Simon & resten af Crewet

Vilkår vedr. annullering af tilmelding.
Vi tror på at lade hjertet komme før økonomien, så hvis der er sygdom, rejser o.lign. der gør at I bliver nødt til at annullere tilmeldingen, så er der fuld refundering af camp tilmeldingen. Der er dog ikke nogen refundering af årsmedlemsskabet.
Og har du brug for nedsat pris, så tøv ikke med at bede om det du har brug for.
Billeder og video.
Vi tager situations videoer og billeder på vores camps og træning, iht retningslinjer udstukket af DIF.
28.06.2021
05.07.2021 kl. 10.00 - 09.07.2021 kl. 15.00