Medlemsskab (indeværende år) | ÅM1
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Generel information & Vilkår ved din indmeldelse i den folkeoplysende non-profit forening Big Heart Skateboarding.

MEDLEMSSKAB. Stranges Skateboardskole er en aktivitet i vores forening Big Heart Skateboarding. Medlemsskab af foreningen er en forudsætning for at modtage undervisning. Medlemsskabet koster kr. 300 for indeværende år, fra september og året ud koster det kr. 150. Medlemsskabet giver mulighed for at deltage i foreningens andre aktiviteter, som oftest er gratis, eller med lav brugerbetaling. Copenhagen Skateboard Marathon er et eksempel. Når du betaler fuldt kontingent er du med til at hjælpe andre, der ikke har mulighed for at betale fuldt kontingent, med at få tilgang til vores undervisning da de kan bede om nedsat pris.

KONTINGENT FOR HOLDUNDERVISNING. Det koster kr. 400 om måneden for den første i familien og kr. 300 for hver af de efterfølgende. Pris inkluderer: 2 timers undervisning om ugen, 1 underviser, max. 8 elever pr. underviser. Der tilbydes ikke er erstatningsundervisning i tilfælde af helligdage, ferier eller aflysninger pga regnvejr. Der er i særlige tilfælde mulighed for at sætte sit medlemsskab i bero, ved f.eks skader eller længere udenlandsrejser, 2+ måneder.

Vi du gerne skate på 2 eller flere hold, så får du 50% på nr. 2 og efterfølgende hold.

BETALING. Betaling sker automatisk via Klub Modul den første i måneden, hvor du ved indmeldelse registrerer dit kreditkort. Der er mulighed for at betalte med Visa, Dankort og Mastercard.

NEDSAT PRIS. Har du brug for en lavere pris med det sammen, for at det kan lade sig gøre at melde dit barn ind, så tilbyder vi muligheden for at få 50% i nedsat pris. Big Heart Skateboardings primære formål er, at udbrede og integrere skateboarding i så mange samfundslag som muligt og i så meget af Danmark som muligt. Der er ingen formel ansøgnings procedure, du vurderer selv hvor meget du kan betale om måneden.

UDMELDELSE. Vil du gerne melde dig ud er det løbende måned + 1 måned.
Du er fortsat medlem af Big Heart Skateboarding i et år fra da du meldte dig ind, så får du lyst til at melde dig ind igen, slipper du for at betale for det årlige medlemsskab en gang til.

UDSTYR. Vi udlåner skateboards, hjelm, knæ- albue- og håndledsbeskyttere de første 2 gange. Derefter skal man købe sit eget.

ANSVARSFRASKRIVELSE. Det kan være farligt at skateboarde og eleven skal derfor ved deltagelse i undervisningen, og i enhver anden forbindelse relateret til undervisningen f.eks transport m.m, være dækket ind under elevens egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som dækker hvis uheldet er ude. Eleven bærer selv det fulde ansvar ved sin deltagelse i undervisningen og fraskriver sig derfor ethvert erstatningskrav og dermed erstatningsansvar som eleven, forældre eller værge måtte ønske at pålægge foreningen, arrangøren, instruktøren, de anvendte skateparks eller producenten af udstyret eleven evt. har lånt. Fraskrivelsen gælder for alle forhold der har direkte eller indirekte forbindelse til undervisningen. Ved at du melder dig selv eller dit barn ind i Big Heart Skateboarding Foreningen accepterer du ansvarsfraskrivelsen.

ACCEPT AF VILKÅR OG ANSVARSFRASKRIVELSE. Ved at du melder dig selv eller dit barn ind i Big Heart Skateboarding Foreningen accepterer du ansvarsfraskrivelsen samt alle ovenstående vilkår.
Pris pr. rate  /  Årligt