PRØVEUNDERVISNINGER - HUSK AT VI SKAL HAVE DIN TILMELDING SENEST 7 DAGE FØR DU ØNSKER AT KOMME  

 SPØRGSMÅL? SKRIV ELLER RING TIL SIMON@BIGHEARTSKATEBOARDING.COM ELLER 42 72 31 69 
       
 
Velkommen til Big Heart Skateboarding!
 
Vi er en non-profit folkeoplysende forening der arbejder hårdt for at sprede vores kærlighed til skateboarding - Frihed Fællesskab og Venner for Livet er det vigtigste for os. Og vi går ikke op i om du bliver god til at skate, vi går op i om du går storsmilende hjem og bare glæder dig til din næste undervisning! Så skal det andet nok komme helt af sig selv 
 
Hjemmesiden kan være lidt uoverskuelig, så er der noget der driller så skriv til simon@bigheartskateboarding.com. 

Kh Carlos, på vegne af trænerne & bestyrelsen
   
Velkommen
 
Der er 3 trin i indmeldelsen: 
Opret profil. Betal årsmedlemsskab. Tilmeld dig et hold.

Trin 1:
Opret en profil ved at klikke HER 
 
Trin 2. 
Årsmedlemsskab, som du automatisk kommer videre til når du klikker “Opret profil”.
Her betaler du for årsmedlemsskab, som er kr. 300 for 2020.
 
Trin 3.
                     Tilmelding til hold som du finder frem til og tilmelder dig. Det kan forekomme at du f.eks bliver bedt
om at betale kr. 250 selvom der kun er 1 undervisningsgang tilbage den måned.
Du skal blot betale og så refunderes du det beløb som du har betalt for meget.
 
         
   Vi glæder os til at skate med dig! 
                
 
  Carlos Veloso-Strange
      Formand i Big Heart Skateboarding foreningen
 
      
      Generel information & Vilkår ved din indmeldelse i Big Heart Skateboarding.
  • KONTINGENT.. Det koster kr. 400 om måneden for 2 timers holdundervisning om ugen. Pris inkluderer: 2 timers undervisning om ugen, 1 underviser, max. 8 elever pr. underviser. Der tilbydes ikke er erstatningsundervisning i tilfælde af helligdage, ferier eller aflysninger. Der er i særlige tilfælde mulighed for at sætte sit medlemsskab i bero, ved f.eks skader eller længere udenlandsrejser, 2+ måneder.

  • MEDLEMSSKAB. Stranges Skateboardskole er en aktivitet i vores forening Big Heart Skateboarding. Medlemsskab af foreningen er en forudsætning for at modtage undervisning. Medlemsskabet koster kr. 300 for indeværende år, fra september og året ud koster det kr. 150. Medlemsskabet giver mulighed for at deltage i foreningens andre aktiviteter, som oftest er gratis, eller med lav brugerbetaling. Copenhagen Skateboard Marathon er et eksempel. Når du betaler fuldt kontingent er du med til at hjælpe andre, der ikke har mulighed for at betale fuldt kontingent, med at få tilgang til vores undervisning da de kan bede om nedsat pris.

  • BETALING. For at mindske vores administration, sker betaling automatisk via KlubModul den første i måneden, hvor du ved indmeldelse registrerer dit Dankort. Vi har desværre ikke mulighed for andre kreditkort.

  • NEDSAT PRIS. Har du brug for en lavere pris med det sammen, for at det kan lade sig gøre at melde dit barn ind, så tilbyder vi muligheden for 50% i nedsat pris. Der er ikke noget krav om dokumentation. Big Heart Skateboarding's primære formål er, at udbrede og integrere skateboarding i så mange samfundslag som muligt og i så meget af Danmark som muligt og derfor tilbyder vi nedsat pris til dem der har brug for det. Der er ingen formel ansøgnings procedure, du skriver blot i kommentarfeltet at du godt kunne tænke dig nedsat pris.

  • UDMELDELSE. Vil du gerne melde dig ud er det løbende måned + 1 måned. Du er fortsat medlem af Big Heart Skateboarding i et år fra da du meldte dig ind, så får du lyst til at melde dig ind igen, slipper du for at betale for det årlige medlemsskab en gang til.

  • BLIV SKATE FADDER. Du kan ud over din betaling for dig selv/dig barn, støtte med at betale for en fri-plads til en elev, hvis familie ikke har de økonomiske ressourcer til at betale for undervisningen. Hvordan? Skriv "Skate Fadder 100%" i kommentarfeltet under din tilmelding på KlubModul. Vi lægger så beløbet oveni dit månedlig kontingent. Tusind tak!

  • ACCEPT AF VILKÅR OG ANSVARSFRASKRIVELSE. Ved at du melder dig selv eller dit barn ind i Big Heart Skateboarding Foreningen accepterer du ansvarsfraskrivelsen samt alle ovenstående vilkår.

  • ANSVARSFRASKRIVELSE. Det kan være farligt at skateboarde og eleven skal derfor ved deltagelse i undervisningen, og i enhver anden forbindelse relateret til undervisningen f.eks transport m.m, være dækket ind under elevens egen ulykkes- og ansvarsforsikring, som dækker hvis uheldet er ude. Eleven bærer selv det fulde ansvar ved sin deltagelse i undervisningen og fraskriver sig derfor ethvert erstatningskrav og dermed erstatningsansvar som eleven, forældre eller værge måtte ønske at pålægge foreningen, arrangøren, instruktøren, de anvendte skateparks eller producenten af udstyret eleven evt. har lånt. Fraskrivelsen gælder for alle forhold der har direkte eller indirekte forbindelse til undervisningen. Ved at du melder dig selv eller dit barn ind i Big Heart Skateboarding Foreningen accepterer du ansvarsfraskrivelsen.

  • UDSTYR. Vi udlåner skateboards, hjelm, knæ- albue- og håndledsbeskyttere de første 2 gange. Derefter skal man købe sit eget.